întrebări frecvente

Accesezi site-ul www.curierinactiune.ro, te înscrii prin Facebook Login și începi jocul.
Scopul jocului este să livrezi cât mai multe colete, evitând obstacolele.  În acel moment, scorul va fi afișat și contorizat în baza noastră de date.   Toți câștigătorii trebuie să dovedească faptul că sunt posesorii contului de Facebook asociat și al e-mailului înscris inițial.
Concursul se desfășoară pe o perioadă de 8 săptămâni. La finalul acestora, vom premia 3 utilizatori cu cel mai mare scor înregistrat, în ordine descrescătoare (locurile 1, 2, 3). Fiecărui participant i se va lua in considerare cel mai mare scor înregistrat, indiferent de săptamâna sau ziua în care a fost înregistrat pe durata campaniei.   Săptămânal, vom premia 3 utilizatori ce au înregistrat cele mai mari scoruri ale săptămânii respective, în ordine descrescătoare (locurile 1, 2, 3).   O săptămână de joc este considerată începând de luni, ora 00:00, până duminică, ora 23:59.
Poți juca de oricâte ori dorești, se va lua în considerare doar cel mai bun scor înregistrat în săptămâna de joc.   Poți câștiga un singur premiu săptămânal (locul 1, 2 sau 3). Dacă ai câștigat unul dintre cele 3 premii săptămânale, nu vei mai putea câștiga ulterior alte premii săptămânale. Vei putea candida, însă, pentru unul dintre cele 3 premii finale ale campaniei. În momentul în care ești premiat, vei fi anunțat că orice înregistrare ulterioară a unui scor nu va fi afișată în tabelul "Clasament Săptămânal", dar va fi afișată în "Clasamentul General", dacă te clasezi în primii 5.